Gråärter och doppekopp : bohuslänsk mat med tradition
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Stor kunskap och stort engagemang ligger bakom den här samlingen av bohuslänska maträtter, traditioner och citat. Traditioner beskrivs i såväl sorg som glädje, helg som söcken och dialektala och ålderdomliga namn och begrepp får sin förklaring. Ca 250 recept presenteras. Den tryckta boken är rikt illustrerad med fotografier i svart-vitt och färg. Inläst ur Bohusläns museum, 1994
Av: Barbro Östlund
Inläsare: Berit Marianne, EdströmBerit Marianne Edström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 9 tim., 21 min.
Utförlig titel: Gråärter och doppekopp : bohuslänsk mat med tradition
Orginaltitel: Gråärter och doppekopp
Förlaga: Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1994
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Klassifikation: Qcabd-cbk, Mxk-cbk
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999" "Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1994" "Boken ingår i serien: Skrifter / utgivna av Bohusläns museum och Bohusläns hembygdsförbund ; 53"
Medienummer: C63068