Gå till huvudinnehåll

Gråärter och doppekopp : bohuslänsk mat med tradition

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Stor kunskap och stort engagemang ligger bakom den här samlingen av bohuslänska maträtter, traditioner och citat. Traditioner beskrivs i såväl sorg som glädje, helg som söcken och dialektala och ålderdomliga namn och begrepp får sin förklaring. Ca 250 recept presenteras. Den tryckta boken är rikt illustrerad med fotografier i svart-vitt och färg. Inläst ur Bohusläns museum, 1994

Av: Barbro Östlund

Inläsare: Berit Marianne, EdströmBerit Marianne Edström

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 9 tim., 21 min.

Utförlig titel: Gråärter och doppekopp : bohuslänsk mat med tradition

Orginaltitel: Gråärter och doppekopp

Förlaga: Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1994

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Klassifikation: Qcabd-cbk, Mxk-cbk

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02)" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999" "Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1994" "Boken ingår i serien: Skrifter / utgivna av Bohusläns museum och Bohusläns hembygdsförbund ; 53"

Medienummer: C63068