Mormors mat i Bohuslän : kunskap och råvara
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Äggost, makrillsoppa, hafvrebröd, hålkakor, syltefläsk och gråärter är några av de kulinariska läckerheter som förknippas med Bohuslän. Lättsamt och kåserande får läsaren tillagningstips och anekdoter med lokalhistorisk anknytning. "Inget får förfaras"-devisen lyfter fram kvinnors osynliggjorda och bortglömda kunskaper. Inläst ur Bohusläns mus., 1997
Av: Kjerstin Cullberg
Inläsare: Margareta, LithénMargareta Lithén
Språk: Svenska
Format: Okänt format
Utförlig titel: Mormors mat i Bohuslän : kunskap och råvara
Orginaltitel: Mormors mat i Bohuslän
Förlaga: Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1997
Utgivare: Enskede: TPB, 2003
Klassifikation: Mxk-cbk, Qcabd-cbk
Anmärkning: "Digital talbok (DAISY 2.02), ljud" "Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1999" "Inläst ur: Uddevalla : Bohusläns museum, 1997" "Boken ingår i serien: Skrifter / utgivna av Bohusläns museum och Bohusläns hembygdsförbund ; 61"
Medienummer: C23573