Matmolekyler : kokbok för nyfikna

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. Du måste logga in för att kunna lägga till en bok i din bokhylla.

Information om boken

Recept och matkemi i en salig blandning. Underhållande och pedagogiskt förklarar författarna, matskribent respektive doktorand på luktsinnet, varför maten smakar som den gör, varför tårarna rinner vid lökhackning och vad som skiljer en supersmakare från en lågsmakare. De 50 recepten varvas med vetenskap, tips och kuriosa om vad som händer i köket och hur man kan lyckas med matlagningen

Av: Lisa Förare Winbladh, Malin Sandström

Inläsare: Eva, SigrandEva Sigrand

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 16 tim., 56 min.

Utförlig titel: Matmolekyler : kokbok för nyfikna

Orginaltitel: Matmolekyler

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2011. ISBN 978-91-534-3724-6, 91-534-3724-1 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: TPB, 2012

Förlagans ISBN: 9789153437246

Klassifikation: Qca, Pmbb, Uce

Anmärkning: "Digital talbok (DAISY), ljud" "Inläst ur: Västerås : ICA, 2011. ISBN 978-91-534-3724-6, 91-534-3724-1 (genererat)"

Medienummer: CA03586

Kontaktar servern... Ladda om sidan