Fejkmaten : så blir vi vilseledda
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
I boken granskas den moderna livsmedelsindustrin och presenterar en lista över de vanligaste ingredienserna i vår mat, där över hälften utgörs av stärkelse, socker, tillsatser och andra ultraprocessade ämnen. Här blottläggs hur företagen marknadsför sina varor som nyttigare än vad de egentligen är. Frågan är: Vad händer när välgörande ämnen som vi behöver för att må bra försvinner ur maten när den processas?
Av: Ann Fernholm
Inläsare: Anna, WestbergAnna Westberg
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 7 tim., 8 min. ; cirka 167 sidor
Utförlig titel: Fejkmaten : så blir vi vilseledda
Orginaltitel: Fejkmaten
Förlaga: Anpassad från: Första utgåvan. Stockholm : Natur & Kultur, 2022. ISBN 9789127173583
Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2022
Förlagans ISBN: 9789127173583
Klassifikation: 664, Pmbb, Qca
Anmärkning: Anpassad från: Första utgåvan. Stockholm : Natur & Kultur, 2022. ISBN 9789127173583 Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Text och ljud
Filstorlek: 154 MB
Medienummer: CA62146