Gå till huvudinnehåll

Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se

Information om boken

Brynt smör kan användas vid bakning, på pastan, som topping på grytan såväl som i tacon, såsen och salladsdressingen. Förutom recept så får vi här ta del av författarens personliga betraktelser kring smör och hennes egen matresa mot vad hon kallar misslyckandets filosofi; mindre perfektion och mer njutning. Ett 40-tal vegetariska recept ingår, även ett veganskt alternativ. De är förhållandevis enkla och passar både erfarna och unga kockar.

Av: Julia Tuvesson

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 3 volymer (213 sidor)

Medienummer: P35103

Utförlig titel: Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag

Förlaga: Anpassad från: Stockholm : Norstedts, 2020. ISBN 9789113110486

Utgivare: Malmö: Producerad av MTM, 2024

Förlagans ISBN: 9789113110486

Klassifikation: 641.672, Qcabc

Anmärkning: Anpassad från: Stockholm : Norstedts, 2020. ISBN 9789113110486

Filstorlek: 0 MB

Medienummer: P35103

Layout: Dubbelsidig

Ämnesord