Gå till huvudinnehåll

Krydda brännvin

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

En kulturhistorisk översikt inleder boken och en förteckning över färdigkryddade nordiska brännvinssorter avslutar den. Förf. beskriver även för en novis i ämnet, hur man kan göra 73 olika örtkryddningar, när man plockar örterna, hur de torkas, hur man blandar, hur länge blandningen skall stå och mycket mer - utförligt

Av: Sven Wingård

Inläsare: Gunilla Nöjd

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 1 tim., 51 min.

Utförlig titel: Krydda brännvin

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier Alba, 1993

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcaf, Qcaf/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994 Inläst ur: Stockholm : Bonnier Alba, 1993

Filstorlek: 39 MB

Medienummer: C61775