Chokladfabriken
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Columbus hittade kakaobönan 1502 men misslyckades med att göra den njutbar. God choklad har tre huvudingredienser: kakao, kakaosmör och socker. På Chokladfabriken i Stockholm smälts chokladblock ner, tempereras och omvandlas för hand till praliner, ungefär 100 kg i veckan. Kärleksfullt beskrivs choklad ur olika aspekter. Även ett stort antal recept och tips på hur man äter choklad för att uppnå största möjliga njutning. Inläst ur Forum, 2004
Av: Annika Edestrand, Helena Annerén Ullstrand
Inläsare: Anna Döbling
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 6 min.
Utförlig titel: Chokladfabriken
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Forum, 2004
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2006
Klassifikation: Qcaam, Pmbbb, Qcaam/TC, Pmbbb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Forum, 2004
Filstorlek: 44 MB
Medienummer: C54924