Gå till huvudinnehåll

Bröd från hela världen

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Information om boken

Brödets historia och brödbakningens grunder inleder den här boken. Sedan följer råd och anvisningar om hur vi blandar degen, knådar, jäser och gräddar. Ett femtiotal recept på klassiska bröd från olika länder och vad som utmärker bröden redovisas tillsammans med tips om hur de skall bakas. Den tryckta boken är rikt illustrerad med färgfoton på bl.a. de olika arbetsmomenten

Av: Tom Jaine

Inläsare: Marie-Louise Uhlén Marie-Louise Uhlén

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 9 min.

Utförlig titel: Bröd från hela världen

Orginaltitel: Making bread at home

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Rabén Prisma, 1996

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2000

Klassifikation: Qcae, Qcae/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från Enskede : TPB, 1997 Inläst ur: Stockholm : Rabén Prisma, 1996

Filstorlek: 107 MB

Medienummer: C10981

Översättare: Harald Nordli