Bröd från hela världen
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Brödets historia och brödbakningens grunder inleder den här boken. Sedan följer råd och anvisningar om hur vi blandar degen, knådar, jäser och gräddar. Ett femtiotal recept på klassiska bröd från olika länder och vad som utmärker bröden redovisas tillsammans med tips om hur de skall bakas. Den tryckta boken är rikt illustrerad med färgfoton på bl.a. de olika arbetsmomenten
Av: Tom Jaine
Inläsare: Marie-Louise Uhlén Marie-Louise Uhlén
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 5 tim., 9 min.
Utförlig titel: Bröd från hela världen
Orginaltitel: Making bread at home
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Rabén Prisma, 1996
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2000
Klassifikation: Qcae, Qcae/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från Enskede : TPB, 1997 Inläst ur: Stockholm : Rabén Prisma, 1996
Filstorlek: 107 MB
Medienummer: C10981
Översättare: Harald Nordli