Gå till huvudinnehåll

Mat från Sverige

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Över 150 recept på typiska svenska maträtter, bröd, kakor och efterrätter. Den perfekta kokboken för den som vill laga svensk husmanskost, som kroppkakor, sotare och kalvstek. De stora högtidernas maträtter finns också med, t.ex. sillinläggningar och lutfisk. Bland bakverken märks mjukt tunnbröd, saffransbullar, semlor och mandelmusslor, men även hastbullar och skorpor

Inläsare: Eva Sigrand

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 4 tim., 41 min.

Utförlig titel: Mat från Sverige

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1995

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcabd-c, Qcabd-c/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996 Inläst ur: Västerås : ICA, 1995

Filstorlek: 98 MB

Medienummer: C62242