Mat från Sverige
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Över 150 recept på typiska svenska maträtter, bröd, kakor och efterrätter. Den perfekta kokboken för den som vill laga svensk husmanskost, som kroppkakor, sotare och kalvstek. De stora högtidernas maträtter finns också med, t.ex. sillinläggningar och lutfisk. Bland bakverken märks mjukt tunnbröd, saffransbullar, semlor och mandelmusslor, men även hastbullar och skorpor
Inläsare: Eva Sigrand
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 41 min.
Utförlig titel: Mat från Sverige
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1995
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcabd-c, Qcabd-c/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996 Inläst ur: Västerås : ICA, 1995
Filstorlek: 98 MB
Medienummer: C62242