Gå till huvudinnehåll

Orientalisk mat från Marocko till Iran

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Information om boken

200 väl beskrivna och till svenska förhållanden anpassade recept på orientalisk mat, allt från faraonska grönsaksstuvningar och gammaltestamentliga grynvällingar till dagens internationaliserade israeliska kokkonst och traditionella arabiska festbord. Här finns starka marockanska "cigarrer", len hoummous, lamm i alla former, lökdolmar på nötfärs och många bakverk - både söta och salta

Av: Helen Flink

Inläsare: Silja Danielsson Silja Danielsson

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 8 tim., 23 min.

Utförlig titel: Orientalisk mat från Marocko till Iran

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 1992

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Klassifikation: Qcabd-oa, Qcabd-oa/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1993 Inläst ur: Västerås : ICA, 1992 Boken ingår i serien: Cappelen fakta

Filstorlek: 174 MB

Medienummer: C61648