Bra mat vid diabetes
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Först en kort översikt över diabetes, därefter en genomgång av näringsläran. Med utgångspunkt från kostcirkeln beskrivs sedan födoämnen med tonvikt på vad diabetikern bör äta. Sist en rik receptsamling
Av: Ulla Sahlén
Inläsare: Marianne Kempe Marianne Kempe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 6 tim., 21 min.
Utförlig titel: Bra mat vid diabetes
Förlaga: Inläst ur: 9., helt omarb. uppl. Västerås : ICA, 1983
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcabb, Vmb, Veod, Qcabb/TC, Vmb/TC, Veod/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1987 Inläst ur: 9., helt omarb. uppl. Västerås : ICA, 1983
Filstorlek: 132 MB
Medienummer: C60463