Mat och måltid
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
N.-A. B., prof. i etnologi. Kultur- och samhällsmiljöns betydelse för matens roll är några ämnen, som förf. belyser, liksom frosseri och fasta. Kapitlet om fastlagsbullar anknyter till en lång tradition. Regionala skillnader från bondesamhällets måltidsskick finns fortfarande. Även dagens matkultur berörs
Av: Nils-Arvid Bringéus
Inläsare: Marianne Kempe
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 8 tim., 44 min.
Utförlig titel: Mat och måltid
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 1988
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2008
Klassifikation: Mxk-c, Mxk-c/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1989 Inläst ur: Stockholm : Carlsson, 1988 Boken ingår i serien: Skrifter / utgivna av Etnologiska sällskapet i Lund ; 25
Filstorlek: 181 MB
Medienummer: C71192