Thai food
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
D. T. är en australiensisk kock som har specialiserat sig på thailändsk mat. I boken finns recept på flertalet av de välkända rätterna, men också många mer okända - exempelvis Salted duck egg relish och Coconut ash pudding. Recepten är indelade i kategorier som sallader, soppor, curryrätter och desserter. Författaren beskriver också landets historia och kultur och presenterar olika basingredienser och tillagningsmetoder i det thailändska köket
Av: David Thompson
Inläsare: Gerrie Ferguson Gerrie Ferguson
Språk: Engelska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 31 tim., 37 min.
Utförlig titel: Thai food
Förlaga: Inläst ur: 1. American ed. New York : Ten speed press, 2002 (tr. 2010). ISBN 978-1-58008-462-8, 1-58008-462-1 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2016
Förlagans ISBN: 9781580084628
Klassifikation: Qcabd-ocb, Qcabd-ocb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: 1. American ed. New York : Ten speed press, 2002 (tr. 2010). ISBN 978-1-58008-462-8, 1-58008-462-1 (genererat)
Filstorlek: 438 MB
Medienummer: CA27399