Gå till huvudinnehåll

Thai food

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Information om boken

D. T. är en australiensisk kock som har specialiserat sig på thailändsk mat. I boken finns recept på flertalet av de välkända rätterna, men också många mer okända - exempelvis Salted duck egg relish och Coconut ash pudding. Recepten är indelade i kategorier som sallader, soppor, curryrätter och desserter. Författaren beskriver också landets historia och kultur och presenterar olika basingredienser och tillagningsmetoder i det thailändska köket

Av: David Thompson

Inläsare: Gerrie Ferguson Gerrie Ferguson

Språk: Engelska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 31 tim., 37 min.

Utförlig titel: Thai food

Förlaga: Inläst ur: 1. American ed. New York : Ten speed press, 2002 (tr. 2010). ISBN 978-1-58008-462-8, 1-58008-462-1 (genererat)

Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2016

Förlagans ISBN: 9781580084628

Klassifikation: Qcabd-ocb, Qcabd-ocb/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: 1. American ed. New York : Ten speed press, 2002 (tr. 2010). ISBN 978-1-58008-462-8, 1-58008-462-1 (genererat)

Filstorlek: 438 MB

Medienummer: CA27399