Gå till huvudinnehåll

Eettisen lihansyönnin käsikirja

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

En guide till konsumenter som är intresserade av livsmedlens ursprung och som vill äta mer etiskt och ekologiskt producerat kött. Bokens syfte är att hjälpa konsumenterna att göra val som skulle ha en positiv påverkan på både människors hälsa, djurens välbefinnande och miljön. Boken omfattar de vanligaste köttproducerande djuren så som nötkreatur, grisar, får, kyckling, kalkon och ren samt relaterade produkter. Inläst på finska

Av: Sinimaaria Kangas

Inläsare: Erja Alander

Språk: Finska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 11 tim., 3 min.

Utförlig titel: Eettisen lihansyönnin käsikirja

Förlaga: Inläst ur: Helsinki : Aula & Co, [2017]. ISBN 978-952-7190-25-8

Utgivare: Helsingfors: Celia, 2018

Förlagans ISBN: 9789527190258

Klassifikation: Qdi-dd=ub, Pmbb.05-dd=ub, Dgug=ub, Qdi-dd=ub/TC, Pmbb.05-dd=ub/TC, Dgug=ub/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Helsinki : Aula & Co, 2017. ISBN 978-952-7190-25-8

Filstorlek: 230 MB

Medienummer: CA40607