Eettisen lihansyönnin käsikirja
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
En guide till konsumenter som är intresserade av livsmedlens ursprung och som vill äta mer etiskt och ekologiskt producerat kött. Bokens syfte är att hjälpa konsumenterna att göra val som skulle ha en positiv påverkan på både människors hälsa, djurens välbefinnande och miljön. Boken omfattar de vanligaste köttproducerande djuren så som nötkreatur, grisar, får, kyckling, kalkon och ren samt relaterade produkter. Inläst på finska
Av: Sinimaaria Kangas
Inläsare: Erja Alander
Språk: Finska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 11 tim., 3 min.
Utförlig titel: Eettisen lihansyönnin käsikirja
Förlaga: Inläst ur: Helsinki : Aula & Co, [2017]. ISBN 978-952-7190-25-8
Utgivare: Helsingfors: Celia, 2018
Förlagans ISBN: 9789527190258
Klassifikation: Qdi-dd=ub, Pmbb.05-dd=ub, Dgug=ub, Qdi-dd=ub/TC, Pmbb.05-dd=ub/TC, Dgug=ub/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Helsinki : Aula & Co, 2017. ISBN 978-952-7190-25-8
Filstorlek: 230 MB
Medienummer: CA40607