Gå till huvudinnehåll

Vad vi äter

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Information om boken

Ultraprocessad mat, UPF, är livsmedel som är industriellt modifierade och har blivit allt vanligare i halv- och helfabrikat. Författaren Chris van Tulleken är brittisk läkare och har intresserat sig för livsmedelsindustrins utveckling och matvanors hälsoeffekter. Han skildrar hur han lärt sig mer om UPF samt vad andra forskare upptäckt. Han berättar också vad den ultraprocessade maten gör med den fysiska och psykiska hälsan samt med planeten.

Av: Chris van Tulleken

Inläsare: Mårten Edman

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 23 tim., 13 min. ; cirka 353 sidor

Utförlig titel: Vad vi äter

Orginaltitel: Ultra-processed people

Förlaga: Anpassad från: Stockholm : Albert Bonniers förlag, 2024. ISBN 9789100804633

Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2024

Förlagans ISBN: 9789100804633

Klassifikation: 612.3, Vcc, Pmbba

Anmärkning: Anpassad från: Stockholm : Albert Bonniers förlag, 2024. ISBN 9789100804633

Filstorlek: 483 MB

Medienummer: CA68221

Översättare: Karin Wijk

Ämnesord