Vad vi äter
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Ultraprocessad mat, UPF, är livsmedel som är industriellt modifierade och har blivit allt vanligare i halv- och helfabrikat. Författaren Chris van Tulleken är brittisk läkare och har intresserat sig för livsmedelsindustrins utveckling och matvanors hälsoeffekter. Han skildrar hur han lärt sig mer om UPF samt vad andra forskare upptäckt. Han berättar också vad den ultraprocessade maten gör med den fysiska och psykiska hälsan samt med planeten.
Av: Chris van Tulleken
Inläsare: Mårten Edman
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 23 tim., 13 min. ; cirka 353 sidor
Utförlig titel: Vad vi äter
Orginaltitel: Ultra-processed people
Förlaga: Anpassad från: Stockholm : Albert Bonniers förlag, 2024. ISBN 9789100804633
Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2024
Förlagans ISBN: 9789100804633
Klassifikation: 612.3, Vcc, Pmbba
Anmärkning: Anpassad från: Stockholm : Albert Bonniers förlag, 2024. ISBN 9789100804633
Filstorlek: 483 MB
Medienummer: CA68221
Översättare: Karin Wijk