Gå till huvudinnehåll

Mjöl : recept och inspiration för spannmålsrevolution

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Information om boken

Den franske bagaren Sébastien Boudet ger kunskap om mjöl, spannmål, kulturspannmål samt olika tekniker. Han beskriver hur man bakar bröd med surdeg och presenterar recept på annat man kan göra med spannmål, till exempel pannkakor och pastadeg. Det finns även porträtt av spannmålsbönder som går i bräschen. Boudet menar att maten vi stoppar i oss är viktig och att det vi väljer att köpa påverkar miljön och samhället.

Av: Sébastien Boudet

Inläsare: Johan Beer

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 3 tim., 41 min. ; cirka 208 sidor

Utförlig titel: Mjöl : recept och inspiration för spannmålsrevolution

Förlaga: Anpassad från: Stockholm : Mondial, 2023. ISBN 9789180023283

Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2024

Förlagans ISBN: 9789180023283

Klassifikation: 641.815, Qcae

Anmärkning: Anpassad från: Stockholm : Mondial, 2023. ISBN 9789180023283

Filstorlek: 136 MB

Medienummer: CA68072

Ämnesord