Mjöl : recept och inspiration för spannmålsrevolution
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Den franske bagaren Sébastien Boudet ger kunskap om mjöl, spannmål, kulturspannmål samt olika tekniker. Han beskriver hur man bakar bröd med surdeg och presenterar recept på annat man kan göra med spannmål, till exempel pannkakor och pastadeg. Det finns även porträtt av spannmålsbönder som går i bräschen. Boudet menar att maten vi stoppar i oss är viktig och att det vi väljer att köpa påverkar miljön och samhället.
Av: Sébastien Boudet
Inläsare: Johan Beer
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 3 tim., 41 min. ; cirka 208 sidor
Utförlig titel: Mjöl : recept och inspiration för spannmålsrevolution
Förlaga: Anpassad från: Stockholm : Mondial, 2023. ISBN 9789180023283
Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2024
Förlagans ISBN: 9789180023283
Klassifikation: 641.815, Qcae
Anmärkning: Anpassad från: Stockholm : Mondial, 2023. ISBN 9789180023283
Filstorlek: 136 MB
Medienummer: CA68072