Gå till huvudinnehåll

Fågel, fisk eller baljväxtlasagne : konsten att göra rätt val och bli en stjärna i köket

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Jessie Sommarström blev Årets kock 2022 och vill med den här boken ge unga kockar möjlighet att laga god mat som är snäll mot naturen. Recepten syftar till att minska köttkonsumtion, äta efter årstid och minska matsvinnet. Förutom recept bjuder hon på en gedigen genomgång av redskap och tillagningsmetoder. Dessutom ger hon tips på hur man tar hand om rester och vilka råvaror som går att frysa in. Foton och illustrationer kompletterar texten. Passar kockar från 9–12 år.

Av: Jessie Sommarström

Inläsare: Anna, WestbergAnna Westberg

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 2 tim., 49 min. ; cirka 126 sidor

Utförlig titel: Fågel, fisk eller baljväxtlasagne : konsten att göra rätt val och bli en stjärna i köket

Orginaltitel: Fågel, fisk eller baljväxtlasagne

Förlaga: Anpassad från: Bromma : Opal, 2023. ISBN 9789172265684

Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2024

Förlagans ISBN: 9789172265684

Klassifikation: Qcaa,u, 641.5

Anmärkning: Anpassad från: Bromma : Opal, 2023. ISBN 9789172265684

Filstorlek: 86 MB

Medienummer: CA67248

Ämnesord