Gå till huvudinnehåll

Celiaki

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Celiaki eller glutenintolerans är vanligt i Sverige. Inledningsvis ges en historisk bakgrund. Därefter behandlas gluten, celiaki hos barn, symtom på celiaki hos vuxna. Några glutenintolerantas personliga berättelser ingår. Ett avsnitt om näringssituationen vid celiaki behandlar matsmältningen, vitaminer och mineralämnen. Vidare om behandlingsmetoder samt kostråd från en dietist

Av: Claes Hallert, Tor Lindberg, Ingrid Torehov

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 5 tim., 15 min.

Utförlig titel: Celiaki

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Gothia, 1995. ISBN 91-7205-006-3, 978-91-7205-006-8 (genererat)

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007

Förlagans ISBN: 9172050063

Klassifikation: Vebr, Vebr/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996 Inläst ur: Stockholm : Gothia, 1995. ISBN 91-7205-006-3, 978-91-7205-006-8 (genererat)

Filstorlek: 109 MB

Medienummer: C74981