Krydda med vin & sprit
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Kokbok för matglada med vinintresse. Förf. berättar om vin och sprit i historiskt perspektiv, om mat och dryckestraditioner hos olika folk och kulturer. I boken ges även idéer och anvisningar om hur man lagar mat med rött eller vitt vin, likör, brännvin o.s.v. Recepten är lättfattliga
Av: Katarina Nordli, Marianne Arrhén, Johan Lund
Inläsare: Elisabet Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 4 tim., 13 min.
Utförlig titel: Krydda med vin & sprit
Förlaga: Inläst ur: Täby : Tryckeriförlaget, 1992
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qcaa, Qcaf, Qcaa/TC, Qcaf/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1994 Inläst ur: Täby : Tryckeriförlaget, 1992
Filstorlek: 88 MB
Medienummer: C61926