Magfrågan : mat som mål och medel, Stockholm 1870-1920
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Boken berättar om matens historia - ur socialhistoriskt, politiskt, ideologiskt samt de matansvarigas, dvs kvinnornas, perspektiv. Det är också en bok om Stockholms vardag kring sekelskiftet, när mjölken i krukor forslades till staden, när köttet styckades och maldes på torgen och fattigbarnen fick arbeta sig till en gröttallrik i arbetsstugorna
Av: Yvonne Hirdman
Språk: Svenska
Format: E-text
Detaljerat format: E-text (Textview)
Längd: 1 CD-R
Utförlig titel: Magfrågan : mat som mål och medel, Stockholm 1870-1920
Orginaltitel: Magfrågan
Utgivare: Enskede: TPB, 1998
Klassifikation: Ncaa, Mxk-c, Kc.46, Kc.51
Anmärkning: "E-textbok" "Kopierad från: Stockholm : R&S, 1983"
Medienummer: D1100