Gå till huvudinnehåll

Magfrågan : mat som mål och medel, Stockholm 1870-1920

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

Boken berättar om matens historia - ur socialhistoriskt, politiskt, ideologiskt samt de matansvarigas, dvs kvinnornas, perspektiv. Det är också en bok om Stockholms vardag kring sekelskiftet, när mjölken i krukor forslades till staden, när köttet styckades och maldes på torgen och fattigbarnen fick arbeta sig till en gröttallrik i arbetsstugorna

Av: Yvonne Hirdman

Språk: Svenska

Format: E-text

Detaljerat format: E-text (Textview)

Längd: 1 CD-R

Utförlig titel: Magfrågan : mat som mål och medel, Stockholm 1870-1920

Orginaltitel: Magfrågan

Utgivare: Enskede: TPB, 1998

Klassifikation: Ncaa, Mxk-c, Kc.46, Kc.51

Anmärkning: "E-textbok" "Kopierad från: Stockholm : R&S, 1983"

Medienummer: D1100