Livsmedelshygien
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Behandlar allt man bör känna till när det gäller att tillreda och hantera mat och livsmedel, och fokuserar bland annat på: personlig hygien, orsakerna till matförgiftning, allergier, kontrollmyndigheter, vad HACCP är och hur den används för att kontrollera verksamhet. Vänder sig till studerande inom Hotell och restaurangprogrammet, medarbetare inom restaurang- och måltidsbranschen samt till en intresserad allmänhet
Av: Kristina Magnusson
Inläsare: Helena Gripe
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 3 tim., 47 min.; 113 sidor : ill
Utförlig titel: Livsmedelshygien
Förlaga: Inläst ur: [Ny utg.]. Stockholm : Gästakademien, [2015]. ISBN 978-91-976046-9-7
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2019
Förlagans ISBN: 9789197604697
Klassifikation: 353.997, Vnb, Vnb/TD
Anmärkning: Text och ljud Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Ny utg.. Stockholm : Gästakademien, 2015. ISBN 978-91-976046-9-7 Speltid: 3 tim., 47 min.; 113 s. : ill
Filstorlek: 84 MB
Medienummer: CA43024