Indisk matlagning
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Indisk mat är mycket annat än ris och curry. Här lärs steg för steg ut ca 30 maträtter från olika delar av landet. Bland recepten finns t.ex. samoosa, pappadum, tandoorikyckling, fiskcurry med kokos, lammkebab, kikärtsgryta, vindalooägg, linsrätter, chapati, yoghurtsåser. Sist i boken en lista på vanliga indiska kryddor och ingredienser. Inläst ur Könemann, 1997
Av: Anne Wilson
Inläsare: Lo Iweborg
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 1 tim., 41 min.
Utförlig titel: Indisk matlagning
Orginaltitel: Indian cooking
Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002
Klassifikation: Qcabd-oda, Qcabd-oda/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997
Filstorlek: 36 MB
Medienummer: C19083
Översättare: Katrin Ahlström Koch