Gå till huvudinnehåll

Indisk matlagning

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Indisk mat är mycket annat än ris och curry. Här lärs steg för steg ut ca 30 maträtter från olika delar av landet. Bland recepten finns t.ex. samoosa, pappadum, tandoorikyckling, fiskcurry med kokos, lammkebab, kikärtsgryta, vindalooägg, linsrätter, chapati, yoghurtsåser. Sist i boken en lista på vanliga indiska kryddor och ingredienser. Inläst ur Könemann, 1997

Av: Anne Wilson

Inläsare: Lo Iweborg

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 1 tim., 41 min.

Utförlig titel: Indisk matlagning

Orginaltitel: Indian cooking

Förlaga: Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2002

Klassifikation: Qcabd-oda, Qcabd-oda/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Köln : Könemann, cop. 1997

Filstorlek: 36 MB

Medienummer: C19083

Översättare: Katrin Ahlström Koch