Gå till huvudinnehåll

Mjölk - på gott och ont

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Ett antal experter, dietister och professorer, analyserar och beskriver överkänslighet mot mjölk. Drabbade personer berättar om de vardagliga bekymren med mjölkintolerans. Mjölkallergi och laktosintolerans beskrivs med förekomst, symptom, diagnostik och behandling. Vidare presenteras produkten mjölk ur olika aspekter: historik, sammansättning, näringsvärde och mejerihantering

Inläsare: Helena Gripe

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 3 tim., 16 min.

Utförlig titel: Mjölk - på gott och ont

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Gothia, 1995

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2008

Klassifikation: Vebr, Qcabb, Vebr/TC, Qcabb/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1996 Inläst ur: Stockholm : Gothia, 1995

Filstorlek: 68 MB

Medienummer: C74785