Gå till huvudinnehåll

Pasta på italienska : 12 regioner, 25 pastasorter, 50 recept

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här Öppnar ny flik till Legimus webbspelare

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in. För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

Information om boken

En matresa från Turin i nordväst till Catania i sydost, genom tolv italienska regioner som vurmar lite extra för sin pasta. Vi får lära oss om olika mjölsorter, varför man har ägg i degen bara ibland och varför man alltid ska blanda pastan med såsen innan den serveras. Bland recepten hittar vi pistagepesto, gnocchi med spenat, tagliatelle med prosciutto och rigatoni med kalv. S.B., frilansjournalist som skriver om mat och kultur

Av: Sara Berg, Miriam Preis

Inläsare: Lo, TamboriniLo Tamborini

Språk: Svenska

Format: Talbok med text

Detaljerat format: Talbok med text

Längd: 3 tim., 22 min.; 175 sidor

Utförlig titel: Pasta på italienska : 12 regioner, 25 pastasorter, 50 recept

Orginaltitel: Pasta på italienska

Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, 2018. ISBN 978-91-27-15709-5

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2019

Förlagans ISBN: 9789127157095

Klassifikation: Qcabd-i, Qcaae

Anmärkning: Text och ljud Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, 2018. ISBN 978-91-27-15709-5 Speltid: 3 tim., 22 min.; 175 s. : ill

Medienummer: CA43218

Ämnesord