Fisk & skaldjur
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Innehåller ett 80-tal rätter som är anpassade efter hemmaköket, råvarorna hittar man oftast i en vanlig matbutik. Här blandas klassiker med nya rätter. Några av recepten i boken är lax med purjolök och rödvinssås, gravad strömming, hummersoppa, pocherad piggvar med vitvinssås på löjrom och friterad torsk med remouladsås. Tommy Myllymäki, född 1978, utsågs till Sveriges kock 2007. Han vann även brons i Bocuse d'Or 2015
Av: Tommy Myllymäki
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 3 vol. (201 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P28247
Utförlig titel: Fisk & skaldjur
Förlaga: Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Natur och Kultur, 2015. ISBN 978-91-27-14449-1, 91-27-14449-6 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016
Förlagans ISBN: 9789127144491
Klassifikation: 641.692, Qcaal/P
Anmärkning: Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Natur och Kultur, 2015. ISBN 978-91-27-14449-1, 91-27-14449-6 (genererat) Fullskrift
Medienummer: P28247