Gå till huvudinnehåll

Fisk & skaldjur

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?

Detaljerad information

Innehåller ett 80-tal rätter som är anpassade efter hemmaköket, råvarorna hittar man oftast i en vanlig matbutik. Här blandas klassiker med nya rätter. Några av recepten i boken är lax med purjolök och rödvinssås, gravad strömming, hummersoppa, pocherad piggvar med vitvinssås på löjrom och friterad torsk med remouladsås. Tommy Myllymäki, född 1978, utsågs till Sveriges kock 2007. Han vann även brons i Bocuse d'Or 2015

Av: Tommy Myllymäki

Språk: Svenska

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskrift för envägslån

Längd: 3 vol. (201 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P28247

Utförlig titel: Fisk & skaldjur

Förlaga: Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Natur och Kultur, 2015. ISBN 978-91-27-14449-1, 91-27-14449-6 (genererat)

Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016

Förlagans ISBN: 9789127144491

Klassifikation: 641.692, Qcaal/P

Anmärkning: Kopierad från: 1. uppl. Stockholm : Natur och Kultur, 2015. ISBN 978-91-27-14449-1, 91-27-14449-6 (genererat) Fullskrift

Medienummer: P28247