Gå till huvudinnehåll

Tio tankar om mat

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se

Information om boken

Hur kan det vara så svårt att äta bra när det har blivit så lätt att skaffa mat? Man kan ju faktiskt välja och vraka bland tusentals varor och behöver inte ens laga maten själv. Här skildras hur maten förändrats med tiden, och tiden med maten. Man får också veta hur man kan finna balans när det gäller sin mathållning och hur man kan hitta nya vägar för att få den att fungera bättre i vardagen. Förlaga: Bromberg, 2007

Av: Bodil Jönsson, Håkan Jönsson

Format: Punktskriftsbok

Detaljerat format: Punktskriftsbok (ospecificerad)

Längd: 2 vol. (190 s. tryckt punktskrift)

Medienummer: P20460

Utförlig titel: Tio tankar om mat

Utgivare: Enskede: TPB, 2007

Förlagans ISBN: 9789173370233

Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Bromberg, 2007. ISBN 978-91-7337-023-3, 91-7337-023-1 (genererat) Fullskrift

Medienummer: P20460