Tio tankar om mat
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se
Information om boken
Hur kan det vara så svårt att äta bra när det har blivit så lätt att skaffa mat? Man kan ju faktiskt välja och vraka bland tusentals varor och behöver inte ens laga maten själv. Här skildras hur maten förändrats med tiden, och tiden med maten. Man får också veta hur man kan finna balans när det gäller sin mathållning och hur man kan hitta nya vägar för att få den att fungera bättre i vardagen. Förlaga: Bromberg, 2007
Av: Bodil Jönsson, Håkan Jönsson
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskriftsbok (ospecificerad)
Längd: 2 vol. (190 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P20460
Utförlig titel: Tio tankar om mat
Utgivare: Enskede: TPB, 2007
Förlagans ISBN: 9789173370233
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Bromberg, 2007. ISBN 978-91-7337-023-3, 91-7337-023-1 (genererat) Fullskrift
Medienummer: P20460