Du & din mat
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Boken Du och Din mat lämnar lättförståeliga svar på många frågor om vår föda: Vad innebär goda matvanor? Vilken mat bör man undvika? Vad är kostfibrer, hälsokost, snabbmat, matallergier? Boken kräver inga förkunskaper och lämpar sig för alla åldrar. Den är lämplig som bredvidläsning på mellan- och högstadiet
Av: Judy Tatchell, Dilys Wells
Inläsare: Kristina Bäckman
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 21 min.
Utförlig titel: Du & din mat
Orginaltitel: You and your food
Förlaga: Inläst ur: 1. uppl. Helsingborg : Allerbok, 1986
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Klassifikation: Qca, Qca/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Överföring av analog inläsning från: Enskede : TPB, 1987 Inläst ur: 1. uppl. Helsingborg : Allerbok, 1986
Filstorlek: 50 MB
Medienummer: C60513
Översättare: Per Stern, Tomas Lindblad