Laga mat i lergryta
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Det är lätt och nyttigt att laga mat i en lergryta. Alla ingredienser läggs i grytan och någon timme senare är middagen klar. Recept för kött och fågel dominerar och här tipsas om de flesta sorter: förutom de vanliga även rådjur, älg, fasan, orre och tjäder m.m. Även matbröd går utmärkt att baka i lergrytan. Innehåller ca 100 enkla recept på kött, fågel, fisk, grönsaker och bröd som kan bakas i grytan. Förlaga: ICA, 2004
Av: Cecilia Lundin, ICA Provkök
Inläsare: Elisabet Andersson
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 3 tim., 13 min.
Utförlig titel: Laga mat i lergryta
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2004. ISBN 91-534-2391-7, 978-91-534-2391-1 (genererat)
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Förlagans ISBN: 9153423917
Klassifikation: Qcaat, Qcaat/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Inläst ur: Västerås : ICA, 2004. ISBN 91-534-2391-7, 978-91-534-2391-1 (genererat)
Filstorlek: 68 MB
Medienummer: C80887