Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Låna genom att kontakta Punktskrifts- och prenumerationsservice 040-653 27 20 (öppet måndag-torsdag 09:00-12:00) eller punktskrift@mtm.se. Vi arbetar för att det också ska gå att beställa på Legimus.se
Information om boken
Kritiskt granskande reportage om livsmedelsindustrin. Författarna anser att samhällets regelsystem gynnar näringsmässigt undermålig industrimat på den traditionellt lagade matens bekostnad. Att hantera färskvaror anses vara ett högriskprojekt medan hårt processade matprodukter uppfyller myndighetskrav. Många exempel ges; alltifrån förbud mot hemgjort mos i korvkiosk till en studie av den antibiotikaberoende djurindustrin. Förlaga: Ordfront, 2010
Av: Henrik Ennart
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 8 vol. (774 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P22205
Utförlig titel: Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
Orginaltitel: Döden i grytan
Utgivare: Johanneshov: TPB, 2011
Förlagans ISBN: 9789170374937
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Ordfront, 2010. ISBN 978-91-7037-493-7, 91-7037-493-7 (genererat) Fullskrift
Medienummer: P22205