Den blå maten
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Blå zoner kallas de områden i världen där människorna lever längst och är friskast. Det har flera anledningar, men en som brukar nämnas som viktig är kosten. I denna bok har vetenskapsjournalisten Henrik Ennart undersökt maten och råvarorna på dessa platser, och med utgångspunkt i detta har Niklas Ekstedt lagat mat. Resultatet blir en kokbok med 52 recept från Japan, Grekland, Nicaragua, Sicilien och Småland
Av: Niklas Ekstedt, Henrik Ennart
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 3 vol. (223 s. tryckt punktskrift)
Medienummer: P28419
Utförlig titel: Den blå maten
Förlaga: Kopierad från: Stockholm : Ordfront, 2015. ISBN 978-91-7037-860-7, 91-7037-860-6 (genererat)
Utgivare: Johanneshov: MTM, 2016
Förlagans ISBN: 9789170378607
Klassifikation: Qcab/P
Anmärkning: Kopierad från: Stockholm : Ordfront, 2015. ISBN 978-91-7037-860-7, 91-7037-860-6 (genererat) Fullskrift
Medienummer: P28419