Surdegsbröd
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Att baka med surdeg är enkelt men samtidigt något av ett mysterium. Förf. reder ut begreppen kring surdeg, beskriver olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg, och ger råd på hur man bakar för att uppnå det bästa resultatet. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd, samt några specialbröd. Han ger även svar på de vanligaste frågorna om surdeg. Förlaga: NoK, 2009
Av: Martin Johansson
Inläsare: Örjan Blix
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 2 tim., 24 min. : mono; 105 sidor : ill.
Utförlig titel: Surdegsbröd
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Natur och kultur, 2009. ISBN 978-91-27-11887-4, 91-27-11887-8 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [TPB], 2010
Förlagans ISBN: 9789127118874
Klassifikation: Qcae, Qcae/TD
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Speltid: 2 tim., 24 min. : mono; 105 s. : ill. Inläst ur: Stockholm : Natur och kultur, 2009. ISBN 978-91-27-11887-4, 91-27-11887-8 (genererat)
Filstorlek: 67 MB
Medienummer: C92329