Svenska ostar
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
M.Ö, bagare och konditor, har företagit en ostodyssée i Sverige där ett antal gårdsmejerier lyfts fram. Resan omfattar Jämtland, Sörmland, Öster- och Västergötland samt Gotland. Hon lär oss att ostproduktion har förändrats en hel del på senare år från att ha präglats av storskalighet och effektivitet till ett småskaligt hantverk med större mångfald. Innehåller 29 recept samt ett register med representativa gårdsbutiker. Förlaga: Parasoll, 2007
Av: Maria Öhrn, Henrik Francke
Inläsare: Bert Kolker
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 33 min.
Utförlig titel: Svenska ostar
Förlaga: Inläst ur: Skärholmen : Parasoll, 2007. ISBN 91-976132-1-5, 978-91-976132-1-7
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2007
Förlagans ISBN: 9197613215
Klassifikation: Qcaae, Pmbbe.06-c, Qcaae/TC, Pmbbe.06-c/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02) Inläst ur: Skärholmen : Parasoll, 2007. ISBN 91-976132-1-5, 978-91-976132-1-7
Filstorlek: 54 MB
Medienummer: C80884