Persiska bufféer
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Den viktigaste skillnaden mellan det persiska köket och andra kök i Mellanöstern, är harmonin mellan frukt och kött eller fisk, som finns i kontrasten mellan fruktigt, surt och sött. M.M., dietist och matkonsult, ger här en introduktion till det persiska köket med sju recept på smakrika, nyttiga och lättlagade bufféer med fest- och vardagsrätter. I några recept finns även inslag av det svenska köket med rödbetor och lingon. Förlaga: ICA, 2007
Av: Maria Masoomi
Inläsare: Marika Bergström
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 2 tim., 36 min.
Utförlig titel: Persiska bufféer
Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2007. ISBN 978-91-534-2746-9, 91-534-2746-7 (genererat)
Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2008
Förlagans ISBN: 9789153427469
Klassifikation: Qcabd-oak, Qcabd-oak/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Västerås : ICA, 2007. ISBN 978-91-534-2746-9, 91-534-2746-7 (genererat) Bokens omslagstitel: Marias persiska bufféer
Filstorlek: 54 MB
Medienummer: C86165