Gå till huvudinnehåll

Persiska bufféer

Lägger till boken i dina favoriter

Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in

Vad vill du göra?
  • Något gick felFilen kunde inte hittas.

  • Spela upp hela boken här

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att spela upp detta bokformat.

    Du måste logga in.För att kunna spela upp en bok måste du logga in

  • Du har inte behörighet.Du har inte behörighet att ladda ner detta bokformat.

    Kontakta ditt bibliotek.Kontakta ditt bibliotek för att låna en teckenspråksbok.

    Du är demo-användare och kan inte ladda ner denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

    Du måste logga in.För att kunna ladda ner en bok måste du logga in

  • Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i bokhyllan måste du logga in

    Du är demo-användare och kan inte låna denna bok. Här hittar du våra demoböcker.

Detaljerad information

Den viktigaste skillnaden mellan det persiska köket och andra kök i Mellanöstern, är harmonin mellan frukt och kött eller fisk, som finns i kontrasten mellan fruktigt, surt och sött. M.M., dietist och matkonsult, ger här en introduktion till det persiska köket med sju recept på smakrika, nyttiga och lättlagade bufféer med fest- och vardagsrätter. I några recept finns även inslag av det svenska köket med rödbetor och lingon. Förlaga: ICA, 2007

Av: Maria Masoomi

Språk: Svenska

Format: Talbok

Detaljerat format: Talbok

Längd: 2 tim., 36 min.

Utförlig titel: Persiska bufféer

Förlaga: Inläst ur: Västerås : ICA, 2007. ISBN 978-91-534-2746-9, 91-534-2746-7 (genererat)

Utgivare: [Enskede]: [TPB], 2008

Förlagans ISBN: 9789153427469

Klassifikation: Qcabd-oak, Qcabd-oak/TC

Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Västerås : ICA, 2007. ISBN 978-91-534-2746-9, 91-534-2746-7 (genererat) Bokens omslagstitel: Marias persiska bufféer

Filstorlek: 54 MB

Medienummer: C86165