Baka gott utan gluten!
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Glutenfria recept på allt från bröd, kakor och bullar till pasta, pizza och pajer. I inledningen finns en kort förklaring om vad gluten är och vad glutenfritt innebär samt en faktadel med ingrediensförteckning och goda råd inför bakningen. Recepten är uppdelade i avsnitten bröd, fikabröd och mat. De är tydliga och utförliga med ingrediensförteckningar. Boken är illustrerad. Receptöversikt i början av boken och receptregister i slutet.
Av: Jessica Frej, Maria Blohm
Språk: Svenska
Format: Punktskriftsbok
Detaljerat format: Punktskrift för envägslån
Längd: 3 volymer (215 sidor)
Medienummer: P33869
Utförlig titel: Baka gott utan gluten!
Förlaga: Anpassad från: Västra Frölunda : Tukan förlag, 2022. ISBN 9789180373951
Utgivare: Malmö: Producerad av MTM, 2023
Förlagans ISBN: 9789180373951
Klassifikation: 641.5639311, Qcae, Qcabb
Anmärkning: Innehåller valda recept ur författarnas tidigare böcker samt nyskrivet material. Anpassad från: Västra Frölunda : Tukan förlag, 2022. ISBN 9789180373951
Medienummer: P33869
Layout: Dubbelsidig