Pizza Napoletana
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Bokens författare Ville Ilola och Besmir Balaj har gjort det mesta i jakten på den perfekta napolitanska pizzan. 2014 öppnade de en liten pizzeria i Falkenberg, men vägen dit var lång och innehöll många resor till Neapel. De har testat alla möjliga ugnar och tillagningssätt och kommit fram till att hemligheten ligger i bra deg och hög ugnstemperatur. Boken innehåller 20 recept och långa avsnitt om teknik, jästider, utbakning, värme och så vidare
Av: Besmir Balaj, Ville Ilola
Inläsare: Ove Ström
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 7 tim., 23 min.; 304 sidor : ill.
Utförlig titel: Pizza Napoletana
Förlaga: Inläst ur: [Stockholm] : Natur och Kultur, [2016]. ISBN 978-91-27-14817-8, 91-27-14817-3 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2017
Förlagans ISBN: 9789127148178
Klassifikation: Qcaae, Qcaae/TD
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Speltid: 7 tim., 23 min.; 304 s. : ill. Inläst ur: Stockholm : Natur och Kultur, 2016. ISBN 978-91-27-14817-8, 91-27-14817-3 (genererat)
Filstorlek: 184 MB
Medienummer: CA31097