Saltad nota
Du måste logga in.För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Detaljerad information
Förr kunde det hända att en kypare på restaurang saltade notan - medvetet räknade fel till kundens nackdel. Nuförtiden är det inte notan utan maten det handlar om. Bokens författare menar att korgfusket i dag är satt i system, han granskar dolda tillsatser och råvarufusk på allt från caféer till tjusiga restauranger. Boken innehåller också en ingrediensguide på hundra uppslagsord med tillsatser som ingår i alla upptänkliga maträtter
Av: Mats-Eric Nilsson
Inläsare: Christer Modin
Språk: Svenska
Format: Talbok
Detaljerat format: Talbok
Längd: 13 tim., 10 min.
Utförlig titel: Saltad nota
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2013. ISBN 978-91-7037-735-8, 91-7037-735-9 (genererat)
Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2013
Förlagans ISBN: 9789170377358
Klassifikation: Qca, Pmbb, Qmb, Qca/TC, Pmbb/TC, Qmb/TC
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), ljud Inläst ur: Stockholm : Ordfront, 2013. ISBN 978-91-7037-735-8, 91-7037-735-9 (genererat)
Filstorlek: 273 MB
Medienummer: CA10739