Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
En bakbok med kapitel indelade efter säsong: vårlängtan, försommar, högsommar, sensommar, höstskörd och vintervila. My Feldt är konditor och driver till vardags ett bageri. 2017 tilldelades hon Svenska gastronomipriset. Boken innehåller förutom cirka sjuttio recept på allt från pajer och bullar till saft och godis, även hennes tankar om hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Den tryckta boken är rikt illustrerad
Av: My Feldt
Inläsare: Kristina Bäckman
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 4 tim., 55 min.; 280 sidor : ill.
Utförlig titel: Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga
Förlaga: Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-684-1
Utgivare: [Johanneshov]: [MTM], 2018
Förlagans ISBN: 9789174246841
Klassifikation: Qcae, Qcaa, Qcae/TD, Qcaa/TD
Anmärkning: Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud Speltid: 4 tim., 55 min.; 280 s. : ill. Inläst ur: Stockholm : Bonnier fakta, 2018. ISBN 978-91-7424-684-1
Filstorlek: 150 MB
Medienummer: CA39210