Varje tugga är en tanke : svensk matkultur under 800 år
Du måste logga in. För att kunna lägga till en bok i dina favoriter måste du logga in
Information om boken
Richard Tellström äter sig bokstavligen igenom den svenska historien, från 1200-talet till idag. Genom sju avsnitt ges läsaren initierade texter på historiska sammanhang och faktorer som definierat vår matkultur under olika tidsperioder. Författaren är docent i måltidsvetenskap och har även deltagit i SVT:s Historieätarna samt som matexpert i Nyhetsmorgon. För alla intresserade av kombinationen mat och historia.
Av: Richard Tellström
Inläsare: Ove Ström
Språk: Svenska
Format: Talbok med text
Detaljerat format: Talbok med text
Längd: 11 tim., 57 min. ; cirka 279 sidor
Utförlig titel: Varje tugga är en tanke : svensk matkultur under 800 år
Förlaga: Anpassad från: Första utgåvan. Stockholm : Natur & Kultur, 2024. ISBN 9789127173705
Utgivare: [Malmö]: Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2024
Förlagans ISBN: 9789127173705
Klassifikation: 641.09485, Mxk-c, Qca
Anmärkning: Anpassad från: Första utgåvan. Stockholm : Natur & Kultur, 2024. ISBN 9789127173705
Filstorlek: 270 MB
Medienummer: CA69554
Serie: Svenska humanistiska förbundets skriftserie